Företagspresentation

omoss cs

 

CS Energikontroll AB är ett företag som arbetat med fastighetsenergi i mer än 20 år. Vårt säte finns i Västerås och vi är c:a 15 anställda.

Vi har ett förflutet i byggbranschen som totalentreprenörer. Under tidigt 90-tal började vi med olika entreprenader inom fastighetsenergi. Idag är vi helhetstänkande och helhetstäckande inom fastighetsenergibranschen. Vi utför egna raka energiarbeten med såväl produkter, tjänster och installationer med inventeringar och besiktningar om så behövs för att sedan göra kalkyler på de olika områden våra beställare vill fokusera på.

Vi arbetar framförallt med egen personal men inom vissa områden arbetar vi med partners. Detta för att ni som kund skall kunna ha en samarbetspartner som kan era fastigheter lika bra som ni kan.
Vårt motto är optimal och funktionell energibesparing där slutanvändaren, ofta hyresgästen, skall få förbättrad komfort med våra insatser. Ni skall spara pengar, energi och samtidigt miljö men med ett gott och lugnt samvete mot era användare.

Ledorden i vår organisation är kompetens, helhetstänk, prisvärde och tydlig dialog med kund.
Vi har följt upp en mängd olika utrustningar och system under åren. Många har vi krasst konstaterat, lovar stort men håller smått. Vi har plockat ut de koncept, produkter och helhetslösningar som vi verkligen ser fungerar fullt ut och som vi kan stå för.
CS Energikontroll och våra medarbetare arbetar och utbildar oss ständigt, aktivt och kritiskt för att hela tiden hålla oss i framkant när det gäller ny energiteknik samt utveckling av teknik som fortfarande fungerar bra.

Analysera och besikta era fastigheter med oss. Vi plockar de lägst hängande frukterna först och sedan arbetar oss igenom fastigheterna på ett genomtänkt och strukturerat sätt. Allt för att uppnå maximala effekter i energi och underhållssyfte.
När ni samarbetar med CS Energikontroll kan ni vara säkra på att ni som kund alltid sätts i första rummet.

Läs vidare om våra produkter, tjänster, ambitioner och visioner…

 

 

Besöksadress

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
021-12 23 42
Eskadergatan 7, 721 31
    Västerås

Seriös samarbetspartner

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.