LED Belysning

Varför LED

Stigande energipriser tillsammans med hårdare miljöregler är starka drivkrafter för energioptimering. Genom att analysera er anläggning och göra medvetna investeringar kan ni minska energikostnaderna, optimera underhållskostnader samt behovsanpassad belysningen.

Generaliserat kan man säga att av er belysningsanläggnings totala kostnad under dess livslängd står investeringen för ca 10%. Energi och underhåll står för resterande 90%.
Det är därför av största vikt att skapa en helhetsbild vid investering i ny belysning

 • Fördelar med LED

  Jämfört med vanliga ljuskällor har LED många fördelar, de viktigaste är:

  listpunktExtremt små och tunna.
  listpunktLjuset har ingen IR- eller UV-strålning.
  listpunktMycket lång livslängd.
  listpunktOkänsliga för stötar och vibrationer. 
  listpunktLätta att driva, startar direkt med full effekt och kan ljusregleras enkelt och flimmerfritt från 0-100%.
  listpunktPåverkas inte negativt av tändningar och släckningar, tvärtom ökar livslängden.
  listpunktLED har hög ljusstyrka och ljuset kan styras enkelt med plastlinser eller små reflektorer med små förluster. 
  listpunktInnehåller inte kvicksilver eller andra tungmetaller. Drivs med lågvolt. 

  Hos oss kan du känna dig trygg

  Vi köper våra dioder från marknadsledande tillverkare för att egenskaperna ska passa till just våra armaturer. Vi betalar gärna lite mer för att kunna erbjuda produkter med en betydligt mindre variation i färgtemperatur och färgton än vad som är standard för marknaden.

 • Inventering/Besiktning

  inventering
  För att kunna leverera ett bra upplägg för er/era fastigheter så bör man göra en inventering/besiktning på fastighetsbeståndet. Detta för att fastigheter har olika behov när det gäller belysning. Besiktningen är grundläggande för val av armaturer, styrningar, färgtemperaturer.

  I många fall går vi även ner i antalet armaturer för att LED lyser betydligt mycket bättre än traditionella ljuskällor. Vi som leverantör har bra koll på vad som fungerar och inte fungerar. Så låt oss göra en sådan inventering/besiktning åt er så garanterar vi att ni blir nöjda med slutresultatet

   

 • Kalkyl

  När inventering/besiktning är gjord och ni som kund har kommit fram till vilka armaturer och styrningar ni vill ha. Då gör vi en spar/kostnads kalkyl åt er så ni får en bra bild på hur investeringskostnader och Sparresultat ser ut.

 • Montage

  När ni sedan har tagit beslutet att göra något så har vi som entreprenör egna elektriker som utför dessa jobb om så önskas.

  Vi kan erbjuda er ett fast pris inklusive installation. Vi tar hand om allt rest material och sorterar enligt kommunens miljöpolicy. Har man egna elektriker så kan man köpa armaturer av oss och sköta installationen själv.

 • Referenser

  Referenser
 • Produktsortiment

  Produktsortiment
 • 1

 

Besöksadress

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
021-12 23 42
Eskadergatan 7, 721 31
    Västerås

Seriös samarbetspartner

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.